Glasfiber

Bedding.dk udfører alle opgaver i glasfiber.

no images were found

Hos bedding.dk kan vi tilbyde nybygninger og alle slags reparationer i glasfiber.

Nybygninger i glasfiber

Vi tilbyder nybygning af to typer glasfiberjoller: Rødvig 800 og Dronningborg 32. Disse to bådtyper har vi rettighederne til at støbe, da vi ejer formene til at støbe dem i.

Ruftag og dæk belagt med glasfiber

En god løsning på et utæt dæk og/eller ruftag i træ kan være at støbe det over med glasfiber. På denne måde bliver det 100 % tæt og nemt at vedligeholde for fremtiden. Samtidig kan man lave et skridmønster ovenpå glasfiberen, så dækket ikke bliver glat.

Glasfiberreparation af køl, hæl, ror, stævn m.m.

Hvis du er så uheldig at lave en skade på din glasfiberbåd, så kan vi hjælpe med at få repareret skaden. Selvom en glasfiberskade kan se grim ud på grund af at fiberen er flækket eller knækket, så er det ikke ensbetydende med at det ikke kan laves. Vi kan lave stort set alle glasfiberskader – og vi har rigtig stor erfaring i arbejdet med glasfiber, da Mester har været med siden man begyndte at arbejde med glasfiber i Danmark. Vores dygtige bådebyggere har støbt utallige glasfiberreparationer, store glasfiberombygninger og nybygninger i glasfiber.

Osmoseskader / glasfiberpest på glasfiberbåde

Osmose: “diffusion af vand gennem en semipermeabel membran som følge af forskellig partikelkoncentration på dennes to sider”. citat fra wikipedia.dk Med andre ord: Vand trænger ind under primer og/eller gelcoat og skaber osmoseblærer der efter et stykke tid omdannes til syre, som “æder” glasfiberen indefra så at sige. Glasfiberpest kaldes det også… Med god grund. Har du først set nogle små blærer (på størrelse med en lillefingernegl eller mindre) i bunden af din glasfiberbåd, skal du ikke tøve med at få gjort noget ved det. Hvis du standser den skadelige vandindtrængen før den når igennem gelcoaten, kan reparationen sandsynligvis gøres væsentligt billigere end hvis osmoseblærerne får lov til at vokse. Hvis glasfiberpesten har dannet blærer på størrelse med fx en femkrone, er der risiko for at vandet er trængt ind bag gelcoaten og dermed er igang med at ætse i glasfiberen. Hvis dette er tilfældet er det nødvendigt at sandblæse/høvle gelcoaten af og muligvis også en del af den “inficerede” glasfiber.

Detaljer i glasfiber til bilen

Har du en god idé til en vindspoiler/hækspoiler, lettere skærme eller andre detaljer til din bil, så kan det evt. laves i glasfiber.

Glasfiberreparation på vandscooter/jetski

Er din vandscooter/jetski blevet skadet er vi eksperter i at reparere både store glasfiberskader, men også små gelcoatskader.

Gelcoatreparationer

Har din glasfiberbåd fået en ridse eller en skramme, kan det som regel repareres i gelcoaten. Gelcoaten får vi hjem (evt. tonet) i den rigtige farve, så reparationen ikke kan ses efterfølgende.

Glasfiberreparation af campingvogn

Er din campingvogn blevet skadet, fx i et biluheld, kan den repareres uden problemer. Glasfiberreparationen tager vi os af og så har vi et godt samarbejde med Repair-Shoppen, som maler campingvognen efterfølgende.

Se flere referencer og billeder ved at klikke her.

Comments are closed.