Pressen skrev

TV2 Øst og Fiskeriets Arbejdsmiljøråd – første prøvetur med slingretanken

Vi har fået de professionelles ord for at Rødvig Tanken virker. TV2 øst var med på en af de første testsejladser, hvor en mand fra Fiskeriets Arbejdsmiljøråd var med for at måle på effekten af slingretanken. Se mere om det ved at følge dette link:

Slut med søsyge

Testsejllads med Bådnyt – Demonstration af Rødvig Tanken

Bådnyt har været med på sidelinien i hele forløbet med udviklingen af Rødvig Tanken og har valgt at bringe en lang artikel om selve opfindelsen af Rødvig Tanken, hvor man får mere information om baggrunden for idéen og hvordan en slingretank rent faktisk virker. Du kan læse artiklen i Bådnyt nummer 5/2009. Derudover har de været med ude og prøvesejle og har lavet en flot video, som du kan se på deres hjemmeside www.baadnyt.dk. Du kan se den ved at klikke på følgende link:

Stabiliser båden med slingretank

“Havnen” – TV2 øst på besøg hos Rødvig Skibs- og Bådebyggeri A/S

Rødvig Skibs- og Bådebyggeri A/S var så heldig at få besøg af Mads Gudiksen og fotografen Jacob fra Tv2 Øst. Per og Jens Rolighed fortæller om livet på havnen og værftet i Rødvig – og lidt om fremtiden for det lille bådebyggeri i Rødvig.
Herunder kan du se hvad der kom ud af nogle timers tid med “fjernsynet” på besøg

Havnen – Rødvig Skibs- og Bådebyggeri

Artikler om værftets udvikling

Aviser, blade og magasiner har igennem tiden skrevet lidt om værftet i Rødvig og dets udvikling. Her kan du se de artikler der er blevet gemt igennem tiden.

Comments are closed.