Nybygninger

Nybygninger i mange materialetyper

Bedding.dk har både mulighed for at bygge nybygninger i træ, glasfiber og aluminium. Per Rolighed har gennem sin mangeårige karriere været med til at bygge et utal af nye kuttere, joller og pramme. Bedding.dk besidder altså kompetencerne til at bygge din nye båd – hvadenten du vil have den bygget i træ, glasfiber eller aluminium.

Rødvig 800 – frembygget jagt og fiskeribåd i glasfiber

Bedding.dk har rettighederne til støbning af nybygninger af glasfiberjollen “Rødvig 800”, som oprindeligt er udviklet af Per Rolighed på Rødvig Skibs- og Bådebyggeri. Rødvig 800 er en klassisk glasfiberjolle, inspireret af den velkendte Langø 23. Rødvigjollen kan både fås med frembygget styrehus og som åben jolle med et lille styrehus agter. For at få flere oplysninger og priser på Rødvig 800, så send os en mail, gerne med dine ønsker til udstyr og vi vil kontakte dig. Du kan sende din mail her.

Dronningborg 32 – klassisk bundgarnsjolle i glasfiber

Bedding.dk har ligeledes rettighederne til støbning af nybygninger af glasfiberjollen “Dronningborg 32”. Dronningborg 32 er en klassisk bundgarnsjolle, der som udgangspunkt udstyres med dam og styrehus agter. Men det er også muligt at udstyre den med det samme frembyggede styrehus som en Rødvig 800. Det eneste det kræver er en ændring i højden på siderne af bakken, så passer overbygningen på Dronningborg skroget. For at få flere oplysninger og priser på Dronningborg, så send os en mail, gerne med dine ønsker til udstyr og vi vil kontakte dig. Du kan sende din mail her. Rødvig Skibs- og Bådebyggeri A/S har siden 1986 bygget følgende nybygninger

Ark`Alo Nuka” – trawler til Kangatsiak, Grønland (træ)
“Helle” – garnbåd til Køge (træskrog, glasfiberoverbygning)
“Bubber” – aluminiumspram til Rødvig
“Trine” – bundgarnsjolle til Karrebæksminde (prototypen på Rødvig 800)
“Lissie” – fritidsbåd til Køge (Rødvig 800)
“Charstina” – fritidsbåd til Langø (Rødvig 800)
“Ternen” – garnbåd til Langø (Rødvig 800)
“Dybvig” – bundgarnsjolle til Hesnæs (Dronningborg)
“Elizabeth” – fritidsbåd til Kragenæs (Rødvig 860)

Comments are closed.